Workshop Fiscale voordelen

11
okt
19:30 - 21:30
Grand Café Time Out


Belasting betalen moeten we allemaal. Ook als ondernemer kom je niet onder die verplichting uit. Welke belasting je moet betalen is afhankelijk van de gekozen rechtsvorm van jou als ondernemer en de fase waarin je onderneming zich bevindt. Ben je starter, is de onderneming in volle bloei of moet de onderneming bedrijfsklaar worden gemaakt voor een overname.

Ook fiscaal dient de ondernemer actief te reageren op de fases waarin zijn onderneming zich bevindt. Actief reageren is ook gewenst als er wetswijziging in aantocht zijn. Prinsjesdag is zo’n moment waarop de regering voorgenomen wetswijzigingen in het Belastingplan 2018 bekend maakt.

11 oktober 2017 wil de D&U Groep ons interactief meenemen in de voorgenomen wetswijzigingen van de 3e dinsdag van september 2017 en de gevolgen, die deze wijzigingen kunnen hebben. Ook zullen Belastingfaciliteiten van belang voor jonge ondernemers aan de orde worden gebracht. Er kunnen uiteraard ook vragen worden gesteld. Ze willen er een leuke en interactieve avond van maken, dus  ….schrijf je snel in!


Loading Map....

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Aanwezigen (7)

Ineke van Driel
Harriët Geuzinge
Coachingspraktijk Geuzinge
Daphne Veldman
Ben de Graaf
STRAC Sport Touch Relax Advies Centrum
David Muntinga
Muntinga Administration
Arjan Atsma
ToWork4
Christine Dirkse
Bio-exact Communicatie en Huiswerkbegeleiding Exact