Groningse Rabobanken

Logo Rabobank 2012.jpg

Wij als Groningse Rabobanken ondersteunen initiatieven die klanten een voorsprong geven in het starten van een bedrijf. Voor de Rabobank zijn startende ondernemers belangrijk; dit zijn de bedrijven van de toekomst.

 

De Rabobank wil startende ondernemers in Groningen ondersteunen met advies, het delen van kennis en het bieden van nuttige netwerken. Het JBN Groningen is zo’n netwerk waar je op een laagdrempelige en plezierige manier kan netwerken en kennis kan opdoen. Daarom zijn wij trots dat wij sponsor zijn van het JBN Groningen.

 

Wat biedt de Rabobank?
De opvatting van de Rabobank voor starters luidt: “Starten met een voorsprong”. De bank wil tussen de ondernemers staan en het advies, de kennis en de producten leveren waarmee de starter een voorsprong heeft ten opzichte van andere starters. Rabobank vindt het belangrijk dat starters langdurig succesvol zijn.

 

Via de speciale website ikgastarten.nl vinden starters handige tips, tricks en ervaringen voor het starten van een onderneming. Hierop staan dagelijks tips, verse nieuwtjes, succesverhalen en handige links voor en over startende ondernemers. Deze website is een zeer uitgebreide en nuttige bron van informatie, waar iedere starter zijn of haar voordeel uit kan halen.

 

JBN gaat de provincie in
Rabobank Stad en Midden Groningen steunde het JBN al langere tijd. Nieuw is dat daar nu ook de Rabobanken Noord-Groningen en Noordenveld West Groningen bij zijn gekomen. Dit ingegeven door het feit dat het JBN zich ook meer op de provincie gaat richten.

 

Kijk voor meer informatie voor startende ondernemers op de website van jouw lokale bank. Of op www.ikgastarten.nl.