Fenneke Wortelboer

Profielfoto van Fenneke Wortelboer
Naam Fenneke Wortelboer
Specialisme Fenneke helpt woondromen uit te laten komen. Ze is gespecialiseerd in de invloed die een ruimte met al zijn facetten op jouw welbevinden kan hebben. Daarom ontwerpt ze van binnen uit naar buiten een huis om je heen. Vanuit jouw eigen interieur. Dat is niet alleen prettig, maar ook heel functioneel.
Bedrijf

Kleur&Vorm Architectuur- en Interieurbureau voor prettig wonen

BIO Om te voorkomen dat je woonkeuzes maakt waar je achteraf spijt van krijgt helpt Kleur&Vorm jou als rechterhand bij (ver)bouwplannen en biedt 1e hulp bij het ontwerpen van jouw ideale droomhuis. Zodat je keuzes kunt maken waar je blij van wordt. Ze ontwerpt samen met jou van ideale plattegrond, keuken, badkamer tot en met de buitenkant van het huis. Bovendien helpt ze keuzes maken voor detail
Lees meer »
s, kleur- en materiaalgebruik. Daarnaast heeft Fenneke 8 jaren als docent op de Interieur Academie op haar eigen eigenwijze wijze honderden cursisten opgeleid tot professioneel interieurstylist. Omdat Fenneke nog meer haar passie wilde volgen heeft ze onlangs haar eigen UNIEKE INTERIEUROPLEIDING ontwikkeld die opleidt tot interieurvormgever. Uiteraard gaat deze opleiding vanuit haar eigen specialisme een laagje dieper. Je leert hoe je ruimten bewust positief kunt beïnvloeden en interieurontwerpen kunt maken vanuit de gevoelservaring van de bewoner. Met als resultaat: Verrassend, Functioneel, Prettig, Persoonlijk en Praktisch. In maart start de opleiding en er is maar plek voor 8 cursisten.
Website

http://www.kleurenvorm.nl, http://www.ontroerendgoed.info

Facebook
Linkedin
Telefoon 06-53143565
Plaats

Eelderwolde

Categorie

Architectuur/Huis/Tuin, Bouw & Industrie, Coaching/Training, Kunst/Cultuur/Recreatie, Onroerend Goed