je bent niet ingelogd. inloggen

Bestuur & commissie

Het bestuur van JBN bestaat uit vijf enthousiaste ondernemers die samen de koers voor JBN uitstippelen. Zij stellen zich graag aan je voor.

Kelly Brunninkhuis

Mediamanager

Als startende ondernemer heb je veel vragen en weinig antwoorden. Het antwoord vind je bij JBN. Laagdrempelig, leerzaam, gemoedelijk én ontzettend waardevol: in een collegiale setting sámen groeien en nog meer plezier halen uit je ondernemersleven, dat is JBN. Binnen het bestuur ben ik verantwoordelijk voor de PR, communicatie & marketing. Aan mij de taak om niet alleen intern te enthousiasmeren, maar ook nog meer jonge ondernemers zich te laten aansluiten bij JBN. Want meer, dat is in dit geval beter.

Ik ben Kelly Brunninkhuis en naast professioneel marketing & communicatie vakidioot en bestuurslid bij JBN ook eigenaresse van YUMY: ik help organisaties met het vergroten van hun zichtbaarheid online. Dit doe ik met steengoede marketingstrategie en veel tekstuele tamtam.

Jeanet van Marion

Vice-voorzitter

Mijn passie is om mensen te helpen in hun persoonlijke behoeftes op het vlak van financiën. Het reikt vaak veel verder dan alleen cijfers waar het werkelijk over gaat in het traject van een hypotheek. Er zit een persoonlijk doel achter, een woonwens voor een andere woning, de angst om niet meer te kunnen wonen etc. Door inzicht te geven in de persoonlijke financiële situatie creëer ik rust. Sinds 2016 werk ik met veel plezier zelfstandig als onafhankelijk hypotheekadviseur vanuit huis (Ureterp) of bij de klant thuis.

In januari 2018 ben ik wezen proeven bij de JBN club Groningen om mijn netwerk te vergroten en had hier gelijk een goed gevoel bij. Ik ben dan ook gelijk lid geworden. Toen ik kort daarna gevraagd werd om de functie van vicevoorzitter over te nemen,, voelde dit als een compliment.

Ik vind het een eer om een rol te spelen JBN Groningen aantrekkelijk te houden en met elkaar aan een stevige basis te bouwen.

Tess Venema

Secretaris

Sinds begin 2018 zet ik al mijn kennis en ervaring op het gebied van plannen, regelen en organiseren in met mijn eigen bedrijf Time 4 Assistance. Als Virtual Assistant bied ik ondersteuning aan ondernemers die graag willen groeien zodat ze meer tijd hebben voor hun core business.

Nadat ik mijn bedrijf had opgestart ben ik mij gaan oriënteren op netwerken en via via kwam ik terecht bij JBN om een keer te komen ‘proeven’. De sfeer is informeel en laagdrempelig en smaakte direct naar meer en heb me aangemeld. De combinatie van netwerkborrels, workshops op het gebied van ondernemen en inspirerende gesprekken met mede-ondernemers is voor mij de perfecte manier om een netwerk op te bouwen.

Ik vind het heel erg leuk om in het bestuur te zitten als secretaris. Zo kan ik niet alleen met mijn bedrijf maar ook met JBN andere ondernemers ondersteunen en verder helpen.

Frank Brouwer

Voorzitter

Als mensen de stap zetten naar zelfstandigheid en de ‘veilige’ wereld van loondienst achter zich laten vind ik dat een uitdagende stap. Ik heb daar altijd erg veel bewondering voor. Hier is lef voor nodig. Om deze reden krijg ik een glimlach op mijn gezicht als ik mensen tegenkom die dit lef hebben.
JBN is dé plek waar je van elkaar kunt leren, waar je mensen tegenkomt die willen helpen en waar het ook nog eens erg gezellig is tijdens de maandelijkse borrel. JBN is dé plek om je netwerk op te bouwen. Tijdens de Promotie Dagen in Groningen ben ik het bestuur van JBN tegen gekomen. Ik werd aangestoken door het enthousiasme van deze club jonge mensen en na een koffie afspraak ben ik meteen lid en uiteindelijk voorzitter geworden.


Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je wilt versnellen/groeien de sleutel ligt en bij jezelf en in het zoeken naar de samenwerking. Samen werken om sterker te worden, samen werken om de markt te verkennen en in die samenwerking biedt JBN je een geweldig platform om te groeien.

David Muntinga

Penningmeester

Netwerken, als ondernemer kan je er niet zonder. Zowel online als offline moet je gaan verbinden met mensen die je kunnen helpen in het ondernemerschap, mensen die je omzet of opdrachten kunnen geven en mensen die je inspireren. En juist dat ik wat JBN zo sterk maakt. Met alle aangesloten leden groeien we en bouwen we aan onze bedrijven! Binnen het bestuur zorg ik voor de financiën en voor de gezondheid van het JBN. Dat doe ik natuurlijk door de facturen te versturen, de boekhouding bij te houden en prognoses en begrotingen te maken over hoe we er voor staan en wat voor budgetten we hebben.

Mijn naam is David Muntinga en naast mijn bestuursfuntie bij het JBN ben ik ook nog eens de eerste échte Boekhoudcoach van Nederland. Ik ondersteun ondernemers bij het zelf doen van hun boekhouding door coaching, tips en antwoord op alle vragen. En natuurlijk spar ik dan ook direct graag met je over de prijzen, het verdienmodel en de toekomstplannen!