De nieuwe samenwerking ZZP Totaal is gelanceerd!

Wat gebeurt er als er 4 vakidioten bij elkaar komen met een idee? Juist, dan ontstaat er een mooie samenwerking!

Sinds 4 november 2017 is ZZP Totaal gelanceerd. Een samenwerking van 4 ondernemers in verschillende branches. Samen met één doel voor ogen: De ZZP’er zorgeloos laten ondernemen.

 

Wij staan klaar voor ZZP’ers om de bijkomende werkzaamheden van het ondernemerschap op te vangen. Wij helpen ondernemers met de administratie, incasso, verzekeringen, algemene voorwaarden, offertes, pensioen en arbeidsongeschiktheid. En dat alles voor een vast laag bedrag per maand.

 

Met onze expertises en ons uitgebreide netwerk staan wij klaar voor ZZP’ers die serieuzer willen ondernemen, zonder veel tijd kwijt te zijn aan werkzaamheden die niet jouw vak zijn.

 

Maak kennis met onze 4 vakidioten, van links naar rechts: Rob Okken, Geoffrey Bergman, David Muntinga en Ronald Breebaart.

 

Voordelen van ZZP Totaal:

 

  • Kosten voor boekhouding, risicomanagement en juridische vraagstukken in overzichtelijk maandelijks laag vast bedrag. Hierdoor kun jij je liquiditeiten beter beheren.
  • Tot 15% korting op alle extra dienstverlening zoals hypotheekadvies, pensioenadvies en boekhouding + aangifte 2017.
  • Alle expertises onder 1 dak zodat jij je handen vrij hebt om te ondernemen.
  • Je kan laten zien dat jij je zaken voor elkaar hebt en aan alle eisen van het ondernemerschap voldoet.
  • Uitgebreid netwerk waarin men elkaar ondersteunt in het ondernemerschap.
  • Je weet van tevoren altijd waar je aan toe bent.

 

Deze vier mannen hebben nu een hele mooie aanbieding voor je, namelijk 2 maand gratis gebruik maken van ZZP Totaal of 1 maand gratis gebruik maken van ZZP Totaal met een Business Plan Check. Dit is een voordeel tot €500!

 

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bel dan 06-1553 6998 of mail naar welkom@zzptotaal.org. ZZP Totaal is open For Business!