Workshop Acquisitie het plan

14
nov
19:30 - 22:00
Grand Café Time Out


Acquisitie. Vaak noodzakelijk, maar hé Bah , moeilijk, vervelend, eng en hoe dan? Komt dat bekend voor? Geloof mij, dit hoeft niet zo te zijn.

 

Op woensdag 14 november geeft onze eigen Daniël Stalman van One Step Further! een workshop over koude acquisitie op een warme manier.

 

Bij acquisitie denken ondernemers vaak aan een vervelende taak. Er wordt gedacht aan de groene stroom verkoper waardoor je benaderd wordt en het gevoel is vaak “Hé bah, daar heb je er weer een, sodemieter alsjeblieft op want ik heb er toch geen zin of interesse in.”

 

En dat moet ik voor mijn eigen bedrijf gaan doen? Ja daag!

 

Daniël zijn overtuiging is dat acquisitie niet vervelend hoeft te zijn, niet glad of pusherig, maar het kan ook op een warme en leuke manier. Als je wil weten hoe hij dat aanpakt en hoe jij dit ook zou kunnen doen, kom dan woensdag 14 november naar zijn workshop in Grand Café Time Out.

 

Daniël vertelt je hoe hij te werk gaat, het geheim van de smid 😉, en welke voorbereidingen je zou moeten treffen. Kortom, hoe haal je zelf business voor je bedrijf binnen op een leuke manier.

 

Het eerste gedeelte zal voornamelijk bestaan uit uitleg en input van zijn kant.

In het 2e gedeelte gaan we een oefening doen (maak je geen zorgen, geen bel/gespreksoefeningen 😉). Omdat er waarschijnlijk veel vragen zullen zijn zal Daniël daar genoeg tijd voor vrij maken.

 

Dus zie je tegen acquisitie op, ben je nieuwsgierig en/of ben je benieuwd hoe je zelf je eigen klanten actief kan binnenhalen?

Kom dan naar de workshop op woensdag 14 november! De workshop duurt van 19:30 tot ongeveer 21:30. Hierna hebben we nog gezellig een borrel met de mogelijkheid om na te praten en te netwerken!


Loading Map....

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Aanwezigen (13)

Ronald Breebaart
Breebaart Financiële Dienstverlening
Tess Venema
Time 4 Assistance
Ben de Graaf
STRAC Sport Touch Relax Advies Centrum
#Rob Hogenelst
Websiteanalist
David Muntinga
Muntinga Administration
Jaap Elzes
Lourens Nijland
Nijland Wonen
Katja de Beer
Bureau Kat de Beer
Javad Venema
Javad Designs
Karin van der Meer
Karins coaching
harma margrieta
Kennismaker
Harriët Geuzinge
Coachingspraktijk Geuzinge
Richard van Mancius
Kennismaker