Workshop Financieel Vooruit

12
dec
19:30 - 22:00
Grand Café Time Out


Op 12 december geeft David Muntinga van Muntinga Administration een workshop over je financiële zaken als ondernemer. Want waarom hebben veel ondernemers nou eigenlijk angst voor hun boekhouding en stellen ze de belasting tot het laatste moment uit?

 

Tijdens deze interactieve workshop gaan we het hebben over de basis van je financiële zaken en hoe je hier op een eenvoudige manier meer plezier en inzicht in gaat krijgen. Je zal meer rust krijgen over je geldzaken en niet meer vrezen om de belasting af te kunnen dragen.

 

En wat wil jij nou echt gaan bereiken met je bedrijf? Je krijgt handvatten mee om aan de slag te gaan om meer échte winst te gaan maken en financiële doelen te stellen.

 

Tijdens de workshop gaan we echt tot de kern in op je financiën en je financiële motivatie in je onderneming. Je zal tijdens de workshop met je neus op de feiten worden gedrukt, maar daar ga je zeker van leren. David belooft dat je na de workshop met meer inzicht weg gaat en er echt iets aan hebt gehad.

 

Wel zit er bij de workshop een beetje huiswerk van tevoren. Je moet namelijk ongeveer weten waar je op dit moment staat. Hoeveel omzet en winst je hebt gedraaid en hoeveel je eigenlijk aan jezelf hebt uitbetaald. Als je dit tijdens de workshop niet wilt delen is dat geen probleem, maar je moet het voor jezelf wel kunnen weten om écht mee te kunnen doen.

 

Je financiële zaken op orde hebben is voor iedere ondernemer van levensbelang, zonder overzicht weet je niet wat je kan en waar je staat. Maar erger nog, als je piekert over je financiën of de belasting ben je veel minder productief dan je zou kunnen zijn!

 

De workshop duurt van 19:30 tot ongeveer 21:30. Hierna hebben we nog gezellig een borrel met de mogelijkheid om na te praten en te netwerken!


Loading Map....

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Aanwezigen (8)

Ronald Breebaart
Breebaart Financiële Dienstverlening
Tess Venema
Time 4 Assistance
Ben de Graaf
STRAC Sport Touch Relax Advies Centrum
Trineke Kroeze
Dienent
David Muntinga
Muntinga Administration
Jaap Elzes
Harm Hoeksema
Huiswerk- en studiebegeleiding
Harriët Geuzinge
Coachingspraktijk Geuzinge