Workshop Presenteren

16
jan
19:30 - 22:00
Grand Café Time Out


Op 16 januari geeft Christine Dirkse van Bio-exact Communicatie een workshop over het houden van een presentatie. Het is niet altijd even makkelijk, voor een groep staan en een presentatie houden.

 

Tijdens deze interactieve workshop gaan we het hebben over de basis van een presentatie en hoe je met handige tips zelfverzekerder voor een groep kan staan.

 

Christine gaat inspelen op wat jij lastig vindt aan het geven van een presentatie. Ze zal ons laten zien hoe het niet moet, en juist hoe het wel zou moeten. Tijdens de workshop ga jij leren hoe de opbouw van een goede presentatie eruit ziet en hoe je op een leuke manier je publiek geboeid kan houden. De workshop zal lekker interactief worden. Je hoeft dus niet 2 uur lang alleen maar te luisteren.

 

Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk dat jij een goede presentatie kan houden. Is het niet een presentatie voor een groep, dan is het wel een presentatie voor een potentiële opdrachtgever of misschien wel voor een investeerder.

 

De workshop duurt van 19:30 tot ongeveer 21:30. Hierna hebben we nog gezellig een borrel met de mogelijkheid om na te praten en te netwerken!


Loading Map....

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Aanwezigen (8)

Ben de Graaf
STRAC Sport Touch Relax Advies Centrum
Harriët Geuzinge
Coachingspraktijk Geuzinge
Tess Venema
Time 4 Assistance
David Muntinga
Muntinga Administration
Jaap Elzes
Mediaprofessional.online
Anne Floor Lanting
Tekstbureau Lanting
Frank Brouwer
Richard van Mancius
Kennismaker