Ewald Jansen
Ewald Jansen
Lid sinds 1 jaar
ewald@qtention.nl
Ik ben Ewald Jansen en woon en werk in Groningen. Ik ben psychosociaal therapeut en organisatie-/ executivecoach. werk graag met mensen, ben integer, toegankelijk en creatief. Naast mijn werk ben ik graag bezig met muziek.
Mensen en muziek zijn twee grote passies van mij. En ze hebben meer overeenkomsten dan je zou denken. Ik vergelijk mensen met instrumenten. Een instrument klinkt goed als het gestemd is. De omgevingsfactoren hebben hierop veel invloed. Dit is bij mensen niet anders. Als de omstandigheden niet optimaal zijn, kun je ontstemd raken. Je functioneert, maar niet optimaal en wellicht met minder plezier. Ik vind het fijn om samen te zorgen voor een betere afstemming.

Qtention is een samenvoeging van Quality en Attention. Twee woorden die voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Kwaliteit begint bij aandacht. Aandacht voor mensen, hun motieven, drijfveren en belemmeringen om niet vrij te bewegen. Organisatieontwikkeling gaat niet alleen over organisatorische vraagstukken. Het gaat verder dan winst en cijfers. De mens maakt het verschil, dat is voor mij de basis. Mensen nemen mij snel in vertrouwen. Vertrouwen ervaar ik als een onderschatte waarde.

Bericht sturen

Vermeldingen gebruiker

Ewald Jansen

Qtention

Qtention

Qtention

Email:

┬ę 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.