Matthijs Duker
Matthijs Duker
Lid sinds 2 jaren
matthijs@gelukspraktijk.nl
Iedereen wil gelukkig zijn en voor elk persoon ziet dat geluk er anders uit. Ook op de werkvloer. Met het begeleiden, coachen en adviseren van ondernemers en hun werknemers heb ik de afgelopen jaren mijn passie en geluk gevonden.
Als gecertificeerd werkgelukdeskundige ben ik sinds 2020 actief als coach, adviseur en trainer met mijn eigen onderneming de Gelukspraktijk. Variërend van 1 op 1 coaching, praktische adviezen op de werkvloer, leuke workshops en (online)trainingen voor directie tot en met de schoonmaker.

Intrinsiek gelukkige werkgevers en werknemers in een gezonde werkomgeving hebben een veel lager ziekteverzuim. Daarnaast zijn gelukkige werknemers meer betrokken bij de operatie en zorgen voor een betere continuïteit in je bedrijf. Meer geluk betekent dus letterlijk meer winst.

Voor de start van mijn bedrijf heb ik ruim 25 jaar werkervaring opgedaan in verschillende branches, afdelingen en functies. Zoals bijvoorbeeld de technische branche, bouw, logistiek, facilitaire dienstverlening, manufacturing, zowel uitvoerend als analytisch.
Mijn werkervaring geeft mij een uniek perspectief als consultant, omdat ik weet wat er speelt in alle lagen.
Daarnaast ben ik al ruim 20 jaar ben ik actief in het volgen van persoonlijke ontwikkelingstrajecten, seminars en opleidingen in binnen- en buitenland.

Mijn naam is Matthijs en ik ben verbinder en begeleider in hart en nieren met groot invoelend vermogen. Wanneer je mij iets vraagt kan je genuanceerde en eerlijke antwoorden verwachten, ook wanneer jij jezelf voor de gek houdt. Vriendelijk, oprecht en duidelijk communiceren. Daar houd ik van.

Bericht sturen

Vermeldingen gebruiker
Matthijs Duker

Matthijs Duker

Gelukspraktijk

Email:

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.