Karins Coaching Zet 2018 in beweging!

De nieuwe workshop om je jaardoelen veel makkelijker haalbaar te maken is geslaagd!

De eerste versie was vergelijkbaar met de JBN workshop ‘De start voor succes’, en gaf ik nu samen met Runa van den Broek, een coach en toegepast psychologe.

 

Zo in het nieuwe jaar kun je je intenties formuleren als doelen, het makkelijker maken om het waar te maken en veel ondernemers doen dat op een of andere manier al. Het uitvoeren gaat alleen vaak nog wat stroef. Daar brengt deze methode verandering in.

 

De workshop om het uitvoeren van je wensen veel makkelijker te maken voor jezelf is erop gebaseerd dat als je fysiek beweegt, je ook mentaal andere systemen aanspreekt dan wat ‘normaal’ gebeurt. Met behulp van fysieke oefeningen vielen er kwartjes die in jarenlang ondernemerschap nog niet gevallen waren. De deelnemers zien achteraf een stuk helderder hoe ze hun plannen gaan waar maken, wat ze er nog voor nodig hebben en kijken er met plezier naar uit.

 

Het plan is om elk kwartaal zo’n workshop te geven. Zo kunnen ondernemers voor elk kwartaal hun doelen super makkelijk haalbaar maken. Deze eerste versie vonden de deelnemers in elk geval al erg geslaagd!