Kim Buining lanceert de Strategische Social Media Kalender

JBN’er Kim Buining van BlogAdvies helpt ondernemers met het maken van een social media strategie. Het viel haar echter op dat heel veel ondernemers moeite hebben met het bijhouden van alle kanalen.

Het bleek lastig om zowel focus als overzicht te houden. Punten die enorm belangrijk zijn. Zeker als je juist door middel van social media meer omzet wilt gaan genereren!

Zelf merkte ze ook hoe verdraaid lastig dat was. Zeker als je zowel op Instagram, LinkedIn en Facebook tegelijk actief ben. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Voor Kim hét moment om eindelijk een droom uit te laten komen!

De afgelopen maanden is ze druk bezig geweest met het maken van een strategische kalender voor ondernemers. Een die zowel overzichtelijk als tijdloos is (er staat geen data op de kalender), ervoor zorgt dat je focus behoudt en jou vragen stelt zodat je nooit jouw doel uit het oog verliest.

Het mooie van dit item is dat het 100% in Groningen ontwikkeld en geproduceerd is. De strategische social media kalender is duurzaam, gemaakt van gerecycled papier en per direct als pre order verkrijgbaar voor alle leden van het JBN. Mail Kim via info@blogadvies.nl en haal jouw versie op tijdens de lancering op 29 september as.