Missie & visie

Het Jonge Bedrijven Netwerk (JBN) Groningen is een laagdrempelige en energieke netwerkclub.

Geschiedenis

In 1999 waren er voor de gevorderde ondernemers genoeg netwerkgelegenheden. Voor de startende ondernemers viel dat nogal tegen. De Kamer van Koophandel, Syntens en Rabobank besloten daar verandering in te brengen en richtte daarom samen  het Jonge Bedrijven Netwerk Groningen op. 

 

Nu meer dan 22 jaar later is JBN een begrip in Groningen en omstreken, en nog steeds actief met hetzelfde doel: het verbinden van ondernemers in de provincie Groningen. 

Onze missie

Zonder winstoogmerk streeft JBN naar het samenbrengen van (startende) ondernemers. Hierbij richten we ons op kennisdeling en netwerken. Met onder andere netwerkborrels, workshops, buddytrajecten en bedrijfsbezoeken wil zij haar leden (verder) op weg helpen in het leven als ondernemer. JBN staat open voor alle leeftijden, vooropleiding en/of bedrijfsgrootte.

Onze visie

JBN gelooft in de kracht van ‘samen sterk’. Ondernemen is een kunst en vergt veel tijd, energie en vooral oefening. Bij JBN helpen we elkaar door met elkaar te sparren over de kansen en uitdagingen van het ondernemerschap tijdens informele bijeenkomsten. Daarnaast helpt JBN leden op weg met workshops over o.a. marketing, financiën en verkoop. Tot slot wil JBN de zichtbaarheid van haar leden vergroten door online en offline exposure.

JBN

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.