Muntinga Administration in een nieuw jasje!

Je hele bedrijf op de kop gooien, niet iets wat je als ondernemer snel zou doen. Daar gaat namelijk veel tijd, energie en geld in zitten. En toch is het soms nodig om vooruit te kunnen. Dat heeft David Muntinga van Muntinga Administration zelf ervaren.

 

In de afgelopen maanden heeft David zijn bedrijf helemaal veranderd, want als boekhouder heb je in de toekomst door de hoge mate van automatisering geen werk meer. Om daarop in te spelen heeft David z’n dienstverlening omgegooid en verder uitgebreid naar het ondersteunen van ondernemers op gebied van hun boekhouding en belastingzaken.

 

Maar dat is natuurlijk niet het enige wat je als vooruitstrevend boekhouder kan doen. Namelijk veel meer adviseren en sturen op de cijfers is erg belangrijk voor ondernemers, alhoewel eigenlijk nog veel te weinig ondernemers weten waar ze heen willen en hoe ze daar gaan komen. Niet meer op basis van een jaarrekening maar juist op basis van een realtime actuele boekhouding en adviesgesprekken.

 

Wat is er dan allemaal veranderd?

Een vernieuwde en uitgebreidere dienstverlening die nog blijft groeien. Een restyle van de website, een nieuwe huisstijl en alles wat daar omheen komt kijken. En natuurlijk een gaaf kantoor in The Rock. Niet iets wat je over één nacht ijs doet, en verbetering blijft altijd mogelijk. Want als je verder wilt groeien, moet je soms eerst een stap terug doen.

 

En natuurlijk hoort bij zoveel nieuws een nieuwe functietitel. Dat was nog wel een obstakel, want tegenwoordig zijn er zoveel mooie namen voor je beroep. Met de inspiratie van de functietitels van Coolblue is David aan het denken gegaan. Daar is uitgekomen dat hij zich vanaf nu Boekhoudcoach, Winstadviseur en Belastingaangifteheld noemt!