je bent niet ingelogd. inloggen

JBN Zomertijd

25/06/20

De laatste weken lijkt ons land steeds minder in de greep te zijn van het coronavirus. Toch gelden overal nog steeds veel beperkingen: zo zijn groepen in de horeca nog steeds niet toegestaan en zijn veel groepsactiviteiten nog niet toegankelijk. We vroegen jullie om mee te denken over ons traditionele zomeruitje én dat hebben jullie massaal gedaan. Mede door de gemengde reacties (uiteenlopend van ‘gewoon doen’ tot ‘het is er nu niet de tijd voor’) hebben we besloten het zomeruitje in juni niet te organiseren. We vinden op dit moment de vrijheid hiervoor te beperkt en de animo te laag. Heel jammer, maar niet getreurd: dit halen we op een later moment natuurlijk gewoon in!

Hiermee komt er dan ook sneller dan normaal een einde aan het seizoen 2019/2020 voor JBN. We kijken terug op een dynamisch jaar met een vernieuwd bestuur, vele activiteiten en een groeiend ledenbestand. Ondanks de uitdagingen die het coronavirus ons de laatste maanden gaf, hebben we ook digitaal JBN een levendige club kunnen houden. Vanaf augustus komen we als bestuur weer in de lucht met de plannen voor dit najaar, conform de dan geldende richtlijnen.

Bedankt voor jullie bijdrage dit jaar: we hebben genoten van de presentaties en pitches tot de gezelligheid en verbinding. We hopen in seizoen 2020/2021 elkaar vaker (en natuurlijk live!) te zien en de stijgende lijn van kennisdeling, verbinding en groei in leden voort te zetten.

We wensen jullie een mooie, ondernemende zomer!

Hartelijke groet,
Frank Brouwer, Jeanet van Marion, Tess Venema, David Muntinga en Kelly Brunninkhuis
Bestuur Jonge Bedrijven Netwerk Groningen

Agenda