je bent niet ingelogd. inloggen

Ondernemer & hypotheek

30/05/2019

Terug van weggeweest: de pitch! Vanaf nu krijgt elke borrel een JBN lid de kans om zichzelf en zijn/haar bedrijf in de spotlights te zetten. Het spits werd afgebeten door ons lid Jeanet van Marion

🔊Veel mensen vinden de stap naar het ondernemerschap spannend: zekerheden vallen weg door hiervoor te kiezen. Bij JBN zitten we allemaal in het zelfde ondernemende schuitje: we hebben vastigheid opgegeven en het ondernemersavontuur gekozen. Niet alles wat normaal is in loondienst hoeft verloren te gaan. Veel ondernemers maken zich druk om hun hypotheek: kan dat wel met een onzeker ondernemersinkomen? Het antwoord is ja!

Jeanet van Marion is zelfstandig hypotheekadviseur en heeft een hart voor ondernemers. Als actief en betrokken bestuurslid is ze niet alleen binnen JBN een vertrouwd gezicht: ook voor haar klanten gaat ze door het vuur. Jeanet heeft tijdens de pitch haar verhaal gedaan en ze sloot af met een speciale JBN ledenaanbieding. Gelukkig is die nog steeds geldig. Hypotheek af- of oversluiten? Het eerste gesprek is vrijblijvend én gratis, hypotheekadvies nu speciaal voor JBN leden met 500 euro korting en een inkomensverklaring voor slechts 225 euro.

Meer weten? Contact Jeanet via jeanet@hypotheekadvies-vanmarion.nl of bel haar op 06-40058495. 🔊

Agenda

5 OCT
17:30 - 19:30
Netwerkborrel Oktober
Pacific, Oosterstraat 65, Groningen
Meer informatie