je bent niet ingelogd. inloggen

Update Corona

9/04/20

Beste JBN'er,

Het is een verwarrende tijd voor ons allemaal: onzekerheid en angst voor wat de gevolgen zijn van deze crisis voeren bij veel mensen de boventoon. Ook, en misschien juist, voor ondernemers is dit een spannende tijd. Misschien ben je net gestart met je onderneming en heb je nog geen buffer kunnen opbouwen. Misschien ben je al een tijdje bezig, maar werkte je tot nu toe vooral offline. Genoeg uitdagingen voor ons allemaal.

Het behoeft geen verdere uitleg dat -zoals het er nu uitziet- al onze evenementen tot 1 juni komen te vervallen: netwerkborrels én workshops. Maar juist nu wil JBN er ook staan voor haar leden door het bundelen van kracht & kennis. Hiervoor bieden we nu de onderstaande online mogelijkheden. Wil je deelnemen aan een online call? Laat het ons weten onderin deze mail met de button 'Ik wil graag online netwerken.'
  •  Facebook: onze Facebook groep telt meer dan 500 ondernemende leden. Een plek om mee te praten over actuele onderwerpen, van je te laten horen met jouw expertise en het podium te pakken om -juist nu!- te laten zien wie je bent. Like de pagina, volg de onderwerpen en praat actief mee: https://www.facebook.com/JBNGroningen/
  • Groepscall: loop je tegen uitdagingen aan tijdens deze crisis? We faciliteren graag een call met 3 andere JBN ondernemers die ook op zoek zijn naar contact, het delen van ervaringen en kennis.
  • 1-op-1 call: heb je specifieke uitdagingen tijdens deze crisis? En wil je graag in gesprek met één van onze buddy’s? Dat kan nu online. We kunnen onder meer helpen met uitdagingen op het gebied van financiën, organisatie, business en marketing.
Uiteraard moedigen we het daarnaast aan dat JBN leden elkaar onderling opzoeken om elkaar te versterken in deze periode. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de website om elkaar nog makkelijker te kunnen vinden in o.a. de bedrijvengids. Profiel nog niet ingevuld? Mooi moment om dit alsnog te doen.

Daarnaast staan we als JBN natuurlijk open voor al jullie suggesties in deze tijd. Misschien wil je je expertise delen online of heb je andere ideeën die zinvol zijn voor JBN leden in deze tijd. Deel het vooral met ons, via Facebook messenger of info@jbngroningen.nl.

We wensen jullie veel veerkracht toe in deze periode.

Hartelijke groet,
Frank, Jeanet, Tess, David en Kelly
Bestuur JBN Groningen

Agenda

27 OCT
17:30 - 19:30
JBN Borrel | Oktober
Pacific, Oosterstraat 65, Groningen
Meer informatie
24 NOV
17:30 - 19:30
JBN Borrel | November
Pacific, Oosterstraat 65, Groningen
Meer informatie
15 DEC
17:30 - 21:00
JBN Netwerkborrel | December - Eindjaars stamppoteditie
Pacific, Oosterstraat 65, Groningen
Meer informatie
26 JAN
17:30 - 20:00
JBN Netwerkborrel| Januari
Pacific, Oosterstraat 65, Groningen
Meer informatie
23 FEB
17:30 - 20:00
JBN Netwerkborrel | Februari
Pacific, Oosterstraat 65, Groningen
Meer informatie
30 MAR
17:30 - 20:00
JBN Netwerkborrel | Maart
Pacific, Oosterstraat 65, Groningen
Meer informatie