Elliessolutions

Elliessolutions
Elliessolutions

Mijn missie als Professional Organizer:

Ik ben gepassioneerd over het organiseren van kasten, lades en ruimtes, en mijn missie gaat verder dan het simpelweg op orde brengen van spullen. Ik geloof dat opruimen een reis is die plaatsvindt in je Huis, Hoofd en Hart.

Huis – Fysieke Orde: Mijn eerste doel is het herstellen van de fysieke orde in jouw leefruimte. Ik zorg ervoor dat je kasten en lades efficiënt zijn ingericht, zodat alles een logische plek heeft. Ik ontwikkel oplossingen die jouw dagelijkse routines vergemakkelijken, zodat je meer tijd en energie hebt voor wat echt belangrijk is.

Hoofd – Mentale Rust: Opruimen gaat verder dan alleen het fysieke aspect. Ik begrijp dat een rommelige omgeving stress en verwarring kan veroorzaken. Daarom help ik je om helderheid te vinden in jouw gedachten. Ik leer je beslissingen te nemen over wat te bewaren en wat los te laten, en moedig je aan om jezelf te bevrijden van de last van overtollige bezittingen.

Hart – Emotioneel Welzijn: Mijn diepste overtuiging is dat opruimen niet alleen gaat over spullen, maar ook over het welzijn van het hart. Ik streef ernaar om je een gevoel van emotionele opluchting en voldoening te bieden. Het loslaten van dingen die niet langer nodig zijn, kan bevrijdend zijn en ruimte creëren voor groei en nieuwe ervaringen.

Mijn missie is om een blijvende verandering te brengen in jouw leven door de drie dimensies van opruimen – Huis, Hoofd en Hart – te omarmen. Ik geloof dat wanneer deze aspecten in harmonie zijn, je in staat bent om meer te genieten van jouw leefruimte, betere beslissingen te nemen, en een dieper gevoel van welzijn te ervaren.

Als Professional Organizer, ben ik er trots op om je te begeleiden op deze reis naar een georganiseerd en evenwichtig bestaan. Samen gaan we opruimen en de positieve veranderingen in jouw leven omarmen.

Share:

Gepubliceerd 9 november 2023
Weergaven: 99
Lid sinds 6 maanden

Bericht versturen

Email:

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.