Lianne Jonker Travelcounsellor

Lianne Jonker Travelcounsellor
Lianne Jonker Travelcounsellor

Hi!

Ik ben Lianne Jonker en ik ben zelfstandig reisadviseur ( Travelcounsellor)

Als jouw persoonlijke Travelcounsellor sta ik klaar om je te helpen bij het plannen en regelen van je ideale reiservaring. Mijn missie is om jouw reiswensen om te zetten in werkelijkheid.

Als Travelcounsellor werk ik nauw met je samen om je reisvoorkeuren, budget en speciale vereisten te begrijpen. Met die informatie ga ik aan de slag om een op maat gemaakt reisplan voor je op te stellen, inclusief vluchten, accommodaties, transport en activiteiten. Mijn doel is om elk aspect van je reis naadloos te laten verlopen, zodat jij kunt genieten van een zorgeloze ervaring.

Naast het plannen van je reis ben ik ook jouw bron van kennis en advies. Ik voorzie je van waardevolle informatie over verschillende bestemmingen, bezienswaardigheden en culturele aspecten, zodat jij goed geïnformeerd op reis kunt gaan. Ik houd je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de reisindustrie en zorg ervoor dat je tijdig op de hoogte bent van eventuele wijzigingen of vereisten.

Als Travelcounsellor ben ik er ook om je te assisteren bij het boeken van je reisarrangementen, het beheren van je reserveringen en het verstrekken van alle benodigde reisdocumenten. Je kunt rekenen op mijn expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Kortom, ik ben er om je te ontlasten van de stress en zorgen die gepaard gaan met het plannen van een reis. Met mijn professionele aanpak en toewijding zorg ik ervoor dat jouw reiservaring onvergetelijk wordt. Dus laat mij je gids zijn op deze reis en samen maken we jouw reisdromen werkelijkheid!

Wil je graag meer weten? Neem dan gerust eens een kijkje op mijn website: www.travelcounsellors.nl/lianne.jonker

Of mail/ bel naar: Lianne.jonker@travelcounsellors.nl  – 06-49131788

Share:

Locatie

Gepubliceerd 10 januari 2023
Weergaven: 263
Lid sinds 2 jaren

Bericht versturen

Email:

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.