Menno van der Keur

MRM Advies
MRM Advies

Wij worden enthousiast van het ondernemerschap en alles wat dit met zich meebrengt. Het doel van onze dienstverlening is altijd om de juiste match te creëren tussen mooie opdrachten en onze MRM-collega’s, waar oprecht werkgeluk één van de belangrijkste voorwaarden is. Gelukkige collega’s zijn betrokken, bevlogen en bedreven, in staat om het verschil te maken in jouw organisatie.  

MRM werkt samen met diverse opdrachtgevers binnen de (semi-)overheid binnen het ruimtelijk en sociaal domein. Wij worden betrokken bij specifieke (advies)projecten en bij het invullen van tijdelijke en/of vaste formatieplekken.

Uiteraard hebben we onderweg tal van leermomenten meegemaakt en weten we dat er zonder wrijving geen glans ontstaat. Inmiddels kunnen we met volle overtuiging zeggen dat we een betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand bureau zijn binnen de (semi-)overheid met brede kennis en kunde aan boord.

De kernwaarden van MRM – verbonden, nuchter, (werk)plezier zorgen voor een persoonlijke aanpak richting professional en organisatie. Daarnaast beloven wij onze professionals werk waarbij je de tijd vergeet. Dit vormt de bedrijfscultuur die wij dagelijks bewaken.

Share:

Locatie

Gepubliceerd 2 mei 2022
Weergaven: 312
Lid sinds 5 jaren
Groningen

Bericht versturen

Email:

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.