Bestuur & commissie

Het bestuur van JBN bestaat uit vijf enthousiaste ondernemers die samen de koers voor JBN uitstippelen en alle activiteiten organiseren. 

Zij stellen zich graag aan je voor.

Rob Hogenelst

Voorzitter

Ik ben Rob. Een snelle prater, rasechte verbinder en al bijna 20 jaar ondernemer. Ik kom graag snel tot de kern en zie waar de commerciële kansen liggen voor de klant. Ook ben ik al een aantal jaren investeerder in start ups en doorloop ik graag het groeitraject samen met talentvolle ondernemers. Naast het ondernemen houd ik van een potje tennis en ben ik altijd voor een biertje te porren.

Paula Bange

Marketing & Communicatie

Ik geloof dat de wereld een stuk mooier zou zijn als iedereen doet waar hij/zij écht gelukkig van wordt en keuzes maakt vanuit vertrouwen en op basis van zijn of haar authentieke zelf. Want ‘that’s where the magic happens’. Toch is dit in de praktijk niet zo makkelijk als het lijkt.

Daarom help ik als marketing coach vanuit mijn bedrijf Roadly Marketing ondernemers bij het ontdekken én implementeren van hun eigen authentieke marketingstrategie. Want iedereen heeft een missie en ik gun elke ondernemer een business die zorgt voor rust, vrijheid en voldoening.

Binnen het bestuur van JBN zorg ik ervoor dat alle externe communicatie in goede banen loopt en de gekozen communicatiestrategie gewaarborgd wordt. Door waardevolle contactmomenten te creëren willen we onze leden, en nieuwe leden, inspireren en motiveren waarmee we een fijne en sterke community vormen van ambitieuze ondernemers. Samen is immers veel leuker dan alleen.

Kevin Huizinga

Kevin Huizinga

Vice voorzitter

Hoi! Mijn naam is Kevin. Ik ben mede eigenaar van Jak Design. Bij Jak Design richt ik mij op het creëren van online succes voor mijn klanten doormiddel van conversiegericht webdesign.

Naast een goed converterende website is er nog 1 onmisbaar onderdeel voor jouw succes als ondernemer: Netwerken!

 

In de zoektocht naar een netwerkgroep die goed bij mij zou passen kwam ik de JBN tegen. Een energieke club waar bedrijven uit veel diverse sectoren laagdrempelig kunnen netwerken.

Geen verplichtingen, geen stoffige sfeer maar gewoon gezellig en erg leerzaam!

David Muntinga

Penningmeester

Netwerken, als ondernemer kan je er niet zonder. Zowel online als offline moet je gaan verbinden met mensen die je kunnen helpen in het ondernemerschap, mensen die je omzet of opdrachten kunnen geven en mensen die je inspireren. En juist dat ik wat JBN zo sterk maakt. Met alle aangesloten leden groeien we en bouwen we aan onze bedrijven! Binnen het bestuur zorg ik voor de financiën en voor de gezondheid van het JBN. Dat doe ik natuurlijk door de facturen te versturen, de boekhouding bij te houden en prognoses en begrotingen te maken over hoe we er voor staan en wat voor budgetten we hebben.

Mijn naam is David Muntinga en naast mijn bestuursfuntie bij het JBN ben ik ook nog eens de eerste échte Boekhoudcoach van Nederland. Ik ondersteun ondernemers bij het zelf doen van hun boekhouding door coaching, tips en antwoord op alle vragen. En natuurlijk spar ik dan ook direct graag met je over de prijzen, het verdienmodel en de toekomstplannen!

Tess Venema

Secretaris

Sinds begin 2018 zet ik al mijn kennis en ervaring op het gebied van plannen, regelen en organiseren in met mijn eigen bedrijf Time 4 Assistance. Als Virtual Assistant bied ik ondersteuning aan ondernemers die graag willen groeien zodat ze meer tijd hebben voor hun core business.

Nadat ik mijn bedrijf had opgestart ben ik mij gaan oriënteren op netwerken en via via kwam ik terecht bij JBN om een keer te komen ‘proeven’. De sfeer is informeel en laagdrempelig en smaakte direct naar meer en heb me aangemeld. De combinatie van netwerkborrels, workshops op het gebied van ondernemen en inspirerende gesprekken met mede-ondernemers is voor mij de perfecte manier om een netwerk op te bouwen.

Ik vind het heel erg leuk om in het bestuur te zitten als secretaris. Zo kan ik niet alleen met mijn bedrijf maar ook met JBN andere ondernemers ondersteunen en verder helpen.

JBN

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.