Bestuur & commissie

Het bestuur van JBN bestaat uit vijf enthousiaste ondernemers die samen de koers voor JBN uitstippelen en alle activiteiten organiseren. 

Zij stellen zich graag aan je voor.

Auke-Anne Waal

Vice voorzitter

Mijn naam is Auke-Anne Waal, sinds eind 2019 zelfstandig ondernemer en gestart met VINT. Met VINT richt ik mij op de detachering en werving & selectie van de technische kandidaten vanaf MBO niveau en hoger en op commerciële kandidaten. Ik ben gevestigd aan de Radesingel in Groningen.

Begin 2020 ben ik in aanraking gekomen met JBN en heb ze leren kennen bij een bijeenkomst georganiseerd in samenwerking met de ING. Daar ben ik uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomst van JBN en dit voelde direct goed. Een ongedwongen sfeer waar je in contact komt met andere jonge ondernemers. Vanaf het eerste moment heb ik altijd gezegd, dit is een club die bij mij past. Sinds kort dus toegetreden tot het bestuur en zie het als een ontzettend mooie uitdaging om te kijken wat we kunnen doen om het maximale er uit te kunnen halen voor de leden. Mijn rol tijdens de bijeenkomsten zal in ieder geval zijn om de nieuwe leden en genodigden die nog geen lid zijn welkom te heten. Hiernaast ga ik in gesprek met de nieuwe leden over de mogelijkheden te bespreken binnen het JBN.

Paula Bange

Marketing & Communicatie

Ik geloof dat de wereld een stuk mooier zou zijn als iedereen doet waar hij/zij écht gelukkig van wordt en keuzes maakt vanuit vertrouwen en op basis van zijn of haar authentieke zelf. Want ‘that’s where the magic happens’. Toch is dit in de praktijk niet zo makkelijk als het lijkt.

Daarom help ik als marketing coach vanuit mijn bedrijf Roadly Marketing ondernemers bij het ontdekken én implementeren van hun eigen authentieke marketingstrategie. Want iedereen heeft een missie en ik gun elke ondernemer een business die zorgt voor rust, vrijheid en voldoening.

Binnen het bestuur van JBN zorg ik ervoor dat alle externe communicatie in goede banen loopt en de gekozen communicatiestrategie gewaarborgd wordt. Door waardevolle contactmomenten te creëren willen we onze leden, en nieuwe leden, inspireren en motiveren waarmee we een fijne en sterke community vormen van ambitieuze ondernemers. Samen is immers veel leuker dan alleen.

Tess Venema

Secretaris

Sinds begin 2018 zet ik al mijn kennis en ervaring op het gebied van plannen, regelen en organiseren in met mijn eigen bedrijf Time 4 Assistance. Als Virtual Assistant bied ik ondersteuning aan ondernemers die graag willen groeien zodat ze meer tijd hebben voor hun core business.

Nadat ik mijn bedrijf had opgestart ben ik mij gaan oriënteren op netwerken en via via kwam ik terecht bij JBN om een keer te komen ‘proeven’. De sfeer is informeel en laagdrempelig en smaakte direct naar meer en heb me aangemeld. De combinatie van netwerkborrels, workshops op het gebied van ondernemen en inspirerende gesprekken met mede-ondernemers is voor mij de perfecte manier om een netwerk op te bouwen.

Ik vind het heel erg leuk om in het bestuur te zitten als secretaris. Zo kan ik niet alleen met mijn bedrijf maar ook met JBN andere ondernemers ondersteunen en verder helpen.

David Muntinga

Penningmeester

Netwerken, als ondernemer kan je er niet zonder. Zowel online als offline moet je gaan verbinden met mensen die je kunnen helpen in het ondernemerschap, mensen die je omzet of opdrachten kunnen geven en mensen die je inspireren. En juist dat ik wat JBN zo sterk maakt. Met alle aangesloten leden groeien we en bouwen we aan onze bedrijven! Binnen het bestuur zorg ik voor de financiën en voor de gezondheid van het JBN. Dat doe ik natuurlijk door de facturen te versturen, de boekhouding bij te houden en prognoses en begrotingen te maken over hoe we er voor staan en wat voor budgetten we hebben.

Mijn naam is David Muntinga en naast mijn bestuursfuntie bij het JBN ben ik ook nog eens de eerste échte Boekhoudcoach van Nederland. Ik ondersteun ondernemers bij het zelf doen van hun boekhouding door coaching, tips en antwoord op alle vragen. En natuurlijk spar ik dan ook direct graag met je over de prijzen, het verdienmodel en de toekomstplannen!

Rob Hogenelst

Voorzitter

Ik ben Rob. Een snelle prater, rasechte verbinder en al bijna 20 jaar ondernemer. Ik kom graag snel tot de kern en zie waar de commerciële kansen liggen voor de klant. Ook ben ik al een aantal jaren investeerder in start ups en doorloop ik graag het groeitraject samen met talentvolle ondernemers. Naast het ondernemen houd ik van een potje tennis en ben ik altijd voor een biertje te porren.

JBN

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.