Bestuur & commissie

Het bestuur van JBN bestaat uit zes enthousiaste ondernemers die samen de koers voor JBN uitstippelen en alle activiteiten organiseren. 

Zij stellen zich graag aan je voor.

Rob Hogenelst

Voorzitter

Ik ben Rob. Een snelle prater, rasechte verbinder en al bijna 20 jaar ondernemer. Ik kom graag snel tot de kern en zie waar de commerciële kansen liggen voor de klant. Ook ben ik al een aantal jaren investeerder in start ups en doorloop ik graag het groeitraject samen met talentvolle ondernemers. Naast het ondernemen houd ik van een potje tennis en ben ik altijd voor een biertje te porren.

Tatum van Boven & Eline Schuur

Marketing & Communicatie

Wij zijn Tatum en Eline, eigenaren van Sea You Socials. Bij Sea You Socials bieden wij social media management aan bedrijven om hun online aanwezigheid te te vergroten.  In de snel evoluerende wereld van marketing is een sterke aanwezigheid op social media essentieel. Naast het beheren van uw social media kanalen, creëren wij ook zelf pakkende content en schrijven wij bijpassende teksten om op deze manier uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Samen vervullen wij binnen JBN de rol als bestuurslid Marketing en Communicatie. Dit biedt ons de kans om de zichtbaarheid van JBN te vergroten, nieuwe leden aan te trekken en de betrokkenheid van bestaande leden te versterken. Hierin speelt het creëren van effectieve marketingstrategieën een essentiële rol in het onderhouden van heldere communicatie. Bij JBN krijgen we de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met mede-ondernemers om zo elkaar te inspireren en samen ontwikkelingen te maken.

WhatsApp Image 2023-11-03 at 11.29.13
Kevin Huizinga

Kevin Huizinga

Vice voorzitter

Hoi! Mijn naam is Kevin. Ik ben mede eigenaar van Jak Design. Bij Jak Design richt ik mij op het creëren van online succes voor mijn klanten doormiddel van conversiegericht webdesign.

Naast een goed converterende website is er nog 1 onmisbaar onderdeel voor jouw succes als ondernemer: Netwerken!

 

In de zoektocht naar een netwerkgroep die goed bij mij zou passen kwam ik de JBN tegen. Een energieke club waar bedrijven uit veel diverse sectoren laagdrempelig kunnen netwerken.

Geen verplichtingen, geen stoffige sfeer maar gewoon gezellig en erg leerzaam!

David Muntinga

Penningmeester

Netwerken, als ondernemer kan je er niet zonder. Zowel online als offline moet je gaan verbinden met mensen die je kunnen helpen in het ondernemerschap, mensen die je omzet of opdrachten kunnen geven en mensen die je inspireren. En juist dat ik wat JBN zo sterk maakt. Met alle aangesloten leden groeien we en bouwen we aan onze bedrijven! Binnen het bestuur zorg ik voor de financiën en voor de gezondheid van het JBN. Dat doe ik natuurlijk door de facturen te versturen, de boekhouding bij te houden en prognoses en begrotingen te maken over hoe we er voor staan en wat voor budgetten we hebben.

Mijn naam is David Muntinga en naast mijn bestuursfuntie bij het JBN ben ik ook nog eens de eerste échte Boekhoudcoach van Nederland. Ik ondersteun ondernemers bij het zelf doen van hun boekhouding door coaching, tips en antwoord op alle vragen. En natuurlijk spar ik dan ook direct graag met je over de prijzen, het verdienmodel en de toekomstplannen!

Roy Vogt

Secretaris

Netwerken is van essentieel belang om succesvol te kunnen zijn als ondernemer. Maar welk netwerk kies je dan? Er zijn veel ondernemersclubs in Groningen en omstreken wat de keuze niet eenvoudig maakt. JBN heeft mij vanaf het begin verrast door de positieve energie, de gezelligheid, de drive van alle leden en de wijze waarop onze ondernemersclub zichzelf onderscheidt van de concurrentie. Door laagdrempeligheid, verbinding en een wederzijdse gunfactor. Hierdoor ben ik vrijwel direct lid geworden en lid gebleven.

 

Als manager met 10+ jaar ervaring in het hogere management, breng ik mijn kennis en kunde mee naar het bestuur van JBN. Om te leren van elkaar en samen sterker te worden. Want het geheel bij JBN, is onmiskenbaar meer dan de som der delen!

JBN

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.