JBN kijkt vooruit

JBN kijkt vooruit

Wat een jaar is 2020 tot nu toe. Als netwerkclub moesten we na een vliegende start dit jaar al snel de fysieke deuren sluiten. Onze drukbezochte netwerkborrels van de baan en de inspirerende workshops waren lastig online voort te zetten.

Online gingen we aan de slag met Zoom meetings om het contact warm te houden en via Facebook en mail hielden we alle leden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Even leek het dat we dit najaar elkaar weer live konden zien, maar helaas, ondanks grondige voorbereiding mocht dat niet zo zijn door de strengere maatregelen.

Als bestuur kijken we daarom vooruit: naar het nieuwe jaar 2021. Hopelijk het jaar waar we elkaar weer volop live kunnen zien om ons netwerk verder te versterken, verbreden en vergroten. Om dat een impuls te geven geven we bestaande én nieuwe leden een korting van €50 op het lidmaatschap. Dat betekent dat je nu voor €125 al een jaar lid bent van JBN. Dat is, met of zonder corona, sowieso online zichtbaarheid op onze website, toegang tot het netwerk en ons buddytraject. Zodra we ons normale schema weer op kunnen pakken, zitten daar ook nog eens 10 netwerkborrels, workshops en andere business & fun activiteiten bij.

Lid worden kan via https://jbngroningen.nl/lid-worden. Meer weten? Stuur ons een bericht via info@jbngroningen.nl

Reactie toevoegen

Email:

JBN

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.