JBN Open Podium: Auke
JBN Open Podium: Auke

JBN Open Podium: Auke

Wie ben je, wat doe je en hoelang ben je al actief bij JBN?

Mijn naam is Auke-Anne Waal, eigenaar van VINT. Met VINT richt ik mij op detacheren en werving & selectie binnen de technische sector en de handel en dienstverlening. Vanaf begin 2020 ben ik actief betrokken bij JBN.

Hoe is het afgelopen jaar geweest voor jou en je onderneming?

Goede vraag om even stil te staan bij het jaar 2020. Voor iedereen een zeer bewogen jaar. De onrust, de onzekerheid, gaan we wel of niet door, wat kan wel en wat kan niet. Aan de ene kant werden lopende procedures ‘on hold’ gezet en bleven de projecten uit. Wat gaat er gebeuren? Er werd direct een stop gezet op het inlenen van personeel. Aan de andere kant merkte ik tevens dat de kandidaten bleven zitten waar ze zaten. Waarom in deze onzekere tijd op zoek gaan naar een andere baan? En ik gaf ze groot gelijk. Het mes sneed letterlijk dus aan beide kanten.

Ondernemen gaat met pieken en met dalen en ik merkte dat het de kleine dingen waren, waar ik weer vertrouwen en energie uit kon halen. En op dit moment heb ik nog steeds het volste vertrouwen en de drive dat het gaat lukken.  

Wat was het hoogtepunt van jouw ondernemers carrière tot nu toe?

Het zijn de kleine punten die het doen in het afgelopen jaar. Vanuit de koude acquisitie bij een grote organisatie toch aan tafel komen. Toch een plaatsing kunnen realiseren bij een organisatie die door een grote partij niet gelukt is. En zelf vind ik de plaatsing van een techneut bij Thialf ook zeker een mooie. Deze is ook ontstaan uit volledig koude acquisitie.

Waar zie je, zakelijk, naar uit de komende tijd?

Naar het moment dat de markt weer volop in beweging is. Maar vooral naar het moment dat er weer ruimte is om afspraken in te plannen.

Kan het (netwerk of bestuur) van JBN je ergens mee helpen?

Het zou mooi zijn als we elkaar wellicht meer kunnen ondersteunen bij ingangen bij organisaties. Zoals we allemaal weten wordt het een stuk makkelijker als een koude lead iets warmer gemaakt kan worden door een naam te kunnen noemen. Wie heeft waar contacten? En bestaat er een mogelijkheid om een naam te noemen? Ik denk dat wij elkaar daar meer mee zouden kunnen ondersteunen.  

Meer weten over Auke-Anne en zijn bedrijf? Kijk op www.vint.work, mail naar auke@vint.work of  bel 06-40310715.

Reactie toevoegen

Email:

JBN

© 2022 - JBN Groningen - Alle rechten voorbehouden.